Perifèric Poetry

Laura Tomàs + micro obert

Llibre

Laura Tomás va néixer a Barcelona l'any 1993. Es va graduar en Cinematografia. És dissenyadora de so, baixista i estudiant autodidacta de japonès, alfabet Morse, xiulet gomer i Nushu, un sistema d'escriptura sil·làbic que fou emprat entre dones a la regió de Jiangyong, a Hunan, al sud de la República Popular de la Xina.

Els seus poemes es poden llegir en el llibre-disc La musa suicida (Ed. El Petit Editor), editat pel grup de poesia elèctrica i performance Las Hermanas del Desorden, en què participa activament, i en l'antologia En este mundo (Ed. Satori). Anatomía de una tormenta (Liberoamérica) és el seu primer poemari, una declaració de guerra i d'amor, una gàbia amb les portes obertes, saltar de la corda fluixa i descobrir que no has mort.

Perifèric Poetry és un espectacle de micro obert de poesia que forma part d'una xarxa de micros oberts que connecta Mataró amb Sant Boi, Badalona i Terrassa. Hi té cabuda tota mena de manifestació poètica però es fa principal èmfasi en la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l'obre un artista convidat per a l'ocasió i després s'obre un micro per a tota persona que vulgui pujar a l'escenari.

Organitza: Cafè de Mar
Perifèric Poetry
Laura Tomàs + micro obert
Dimecres 20 de novembre de 2019
21 h
Cafè de Mar
Taquilla inversa