Presentació de publicació. ACTE SUSPÈS

Pere Casanovas, l’escultor dels altres

Pere Casanovas, l’escultor dels altres

 

“D’acord amb les recomanacions que s’han fet públiques des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació al Pla d’actuació del PROCICAT per malalties emergents, els organitzadors de l’acte informen de la seva anul·lació. Preguem disculpeu les molèsties que aquestes mesures puguin ocasionar”.

 

Pere Casanovas ha estat el col·laborador imprescindible en la realització material de bona part de l’estatuària pública dels artistes més rellevants de l’art contemporani de la segona meitat del segle XX i dels artistes internacionals amb obra a Catalunya.

El llibre repassa la seva trajectòria i la intensa col·laboració amb artistes tan significatius com són Antoni Tàpies, Jorge Oteiza, Pablo Palazuelo, Antoni Llena, Juan Muñoz, Frederic Amat, Perejaume, Josep Guinovart, Jaume Plensa, Antoni Miralda, Sergi Aguilar, Miquel Navarro, Robert Llimós, Moisès Villèlia, Margarita Andreu, Josep M. Subirachs, Josep Ponsatí, Marcel Martí, Aurèlia Muñoz, Richard Long, Mario Merz, Anthony Caro, Lothar Baumgarten o Rebecca Horn.

Aquesta aproximació al treball de Pere Casanovas ens redescobreix una part molt desconeguda de l’art català del nostre temps.

L’autor del llibre és Manuel Cuyàs, que ha recollit els records de "l'escultor dels altres" per acabar construint una crònica de l'època més decisiva de l'art de Catalunya a la segona meitat del segle XX.

Organitzen: Museu de Mataró i Grup Enciclopèdia
Presentació de publicació. ACTE SUSPÈS
Pere Casanovas, l’escultor dels altres
Dijous 12 de març de 2020
19.30 h
Sala d’Actes de Can Palauet