Visita comentada

Rosa Codina-Esteve. Vacuum

Vacuum I

Visita comentada a l’exposició a cura de l'artista Rosa Codina-Esteve (Mataró, 1948), una oportunitat per entendre la mostra des del punt de vista de la pròpia artista i endinsar-nos en les seves obres.

La mostra “Vacuum” presenta una trentena de pintures de gran format de Rosa Codina-Esteve, que ens mostren la multiplicitat d’uns objectes quotidians que poden ser entesos des de moltes realitats i en els quals el buit és un dels protagonistes principals.

La pintura de Codina-Esteve participa i s’integra en el procés creatiu com a xarxa de connexions entre totes les coses, com a experiència i coneixement que avança des del més proper. El mateix origen és l’excusa per dir el que vol, aquest partir dels objectes que té a casa, com són els bols, les tasses o els plats, ens permet avançar des d’una matriu, una referència de referències que no tan sols condiciona les diferents possibilitats sinó que pot arribar a invertir el recorregut per condicionar l’origen mateix. D’allò més singular ens porta cap a un univers inabastable on se superposen molts estats que conviuen de manera simultània.

Organitza: Museu de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Visita comentada
Rosa Codina-Esteve. Vacuum
Dissabte 23 de març de 2019
18 h
Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró