• Portada >
  • Agenda >
  • Avui s’obre la botiga de Les Santes amb més de 2.000 samarretes venudes ja a través del web de la festa

Notícia | Les Santes

Avui s’obre la botiga de Les Santes amb més de 2.000 samarretes venudes ja a través del web de la festa

samarreta infantil

Aquesta tarda (17 h) s’obre la botiga de Les Santes, que estrena nova ubicació i marxa a Can Marfà Gènere de Punt del Museu de Mataró (Passatge de Can Marfà, 1). Des del dia 6 de juliol, que es va obrir la botiga en línia, ja s’han venut més de 2.000 samarretes de la Festa Major, xifra que representa el 20% del total que es posen a la venda.

Les dades indiquen que es ven una samarreta cada 8 minuts i es fan tres comandes dels diferents productes de la botiga cada hora. El 46% de les comandes s’han fet des d'un terminal mòbil, una tendència que va a l’alça els darrers anys.

Enguany s’ha ampliat l’estoc de samarretes en un 32%.

A part de la samarreta amb les icones del cartell d’enguany de Les Santes de Raúl Roncero, a la botiga de la Festa Major hi podem trobar els gots solidaris de Les Santes, el barret i el mocador de l’escapada, una bossa amb les icones del cartell, el CD Sons de Festa. Les Santes Festa Major de Mataró obra de La Coixinera i Músics de Mataró, el llibre per guixar de Gemma Pont “Fem Santes” i reproduccions de goma d’en Robafaves, la Geganta, el Drac, la Momerota i els Castellers. El Drac, que és nou d’aquest any, està tenint molt bona acceptació en la venda anticipada.

La botiga romandrà oberta avui dimarts 18 de juliol de 17 a 20.30 h i la resta de dies té aquests horaris: del 19 al 22 de juliol de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h; del 23 al 29 de juliol de 17 a 20.30 h.

La botiga en línia continuarà oberta i les comandes fetes a través del web es podran recollir l’endemà del dia que es faci la compra.
Avui s’obre la botiga de Les Santes amb més de 2.000 samarretes venudes ja a través del web de la festa
Data publicació: 18.07.2017