• Portada >
  • Agenda >
  • Can Boet ofereix un treball fotogràfic de l’arquitectura religiosa del Parc Montnegre i Corredor

Notícia / Exposició

Can Boet ofereix un treball fotogràfic de l’arquitectura religiosa del Parc Montnegre i Corredor

Esglèsia

El Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor a Mataró, del Centre de patrimoni arqueològic i natural de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, instal·lat a Can Boet de Mataró, exposa a partir de dissabte 8 d’octubre “Estels, ermites i esglesioles del Montnegre i el Corredor”. Aquest treball fotogràfic de Mariano Pagès recull l'arquitectura religiosa del Parc del Montnegre i Corredor, fent un recorregut nocturn per 14 termes municipals entre les comarques del Maresme, el Vallès Oriental i la Selva.

És una obra estètica i visual, on el patrimoni és el protagonista i els estels el fil conductor. Totes les fotografies han estat realitzades durant la nit, sovint en condicions de foscor total.

Des d’una perspectiva artística creativa s’interactua amb el paisatge, l’arquitectura i el llegat cultural dels antics pobladors de la Serralada.

L’exposició que es podrà veure fins al 30 d’octubre tindrà tres activitats complementàries. El 15 d’octubre a les 18 h el mateix Mariano Pagès oferirà una visita guiada a la mostra i una xerrada sobre les tècniques del seu treball. Mentre que el 29 d’octubre de 17 a 21 h es farà el curs “Fotografia de paisatge nocturn” dirigit a aquelles persones interessades a aconseguir les millors fotografies nocturnes de paisatge. Amb aquest fi, Miquel Jover impartirà una sessió teòrica a Can Boet i una sessió pràctica al Santuari del Corredor. Aquest curs és gratuït però cal inscripció prèvia a la Direcció de Cultura. Per últim, una activitat familiar d’observació de constel·lacions amb el grup Cosmos el dia 30 d’octubre de 20 a 21 h tancarà el programa. Cal inscripció prèvia al telèfon 93 741 29 30 (horari d'inscripcions: de dilluns a divendres de 9 a 14 h).
Can Boet ofereix un treball fotogràfic de l’arquitectura religiosa del Parc Montnegre i Corredor
Data publicació: 06.10.2016