• Portada >
  • Agenda >
  • La nova temporada del Fet a Mataró ofereix quatre assajos oberts i una estrena

Notícia

La nova temporada del Fet a Mataró ofereix quatre assajos oberts i una estrena

cartell del cicle

Com ja és tradició, el cicle Fet a Mataró tornarà a mesclar diferents disciplines artístiques. Aquesta mescla ja es podrà veure en el primer assaig obert de la Companyia (=a2) que combina la màgia, el teatre i el circ a “Losingnombre”. El 14 de febrer la companyia Animal Religion seguirà treballant en “Ahir”, un espectacle interdisciplinari de circ que uneix cos, llum i so i que parla de la relació del passat amb el present.

El 23 de febrer el ballarí hongarès Attila Andrasi també voldrà comprovar com respira el públic davant la seva nova creació en procés, “Badarság”. La peça convida a l’espectador a trobar unes emocions reconeixibles a partir d’un potent món visual.

El darrer assaig obert portarà al centre de creació mataroní “Desdèmona” d’Alba Sarraute & Les Ofèlies. Amb tècniques de circ el 19 d’abril presentaran aquesta versió del personatge d’“Otel·lo”

El Fet a Mataró es tancarà amb l’estrena d’un altre espectacle amb aires shakespearians, “Hamnet”, que fa referència al fill de William Shakespeare. El director mataroní Pere Vàzquez porta a escena els dies 26, 27 i 28 de juny un text contemporani escenificat només a Londres, amb l’actor Quim Font i la col·laboració especial de Joan Crossas.

 

Venda d’entrades i recollida d’invitacions

Els assaigs oberts són gratuïts amb invitació, mentre que Hamnet té un cost de 6 euros. Tant les entrades de pagament com les invitacions es poden adquirir a les oficines de Cultura de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i els dimecres de 18 a 20 h; al web entradesculturamataro.cat i a la taquilla des d’una hora abans de l’espectacle.  

Consulteu tota la programació en l'enllaç adjunt. 
La nova temporada del Fet a Mataró ofereix quatre assajos oberts i una estrena
Data publicació: 21.01.2020