• Portada >
  • Agenda >
  • L’Aula de Teatre de Mataró engega una nova producció per representar el musical “Cop de rock” a Les Santes

Notícia

L’Aula de Teatre de Mataró engega una nova producció per representar el musical “Cop de rock” a Les Santes

cartell

L’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró engega una nova producció semiprofessional per a futurs artistes i joves talents a partir de 16 anys que els emocioni el teatre musical. El dia 26 de juliol a l’Espai Familiar de Les Santes s’estrenarà el musical “COP DE ROCK”, un dels grans èxits de Dagoll Dagom. El projecte està liderat per un trio de luxe amb una gran experiència en el teatre musical: l’actor mataroní Marc Flynn, el director musical i actor Dídac Flores i l’actriu i coreògrafa Desireé Moreno.

Properament, s’obrirà un procés d’audicions per escollir els actors i actrius que formaran part del repartiment i que treballaran des de finals de juny fins a l’estrena. Un càsting que va adreçat a actors no professionals, però que tinguin una base en el teatre musical i que vulguin ampliar els seus coneixements en les 3 disciplines del gènere.

Els actors i actrius seleccionats treballaran durant un mes per la mostra final, però alhora també rebran l’aprenentatge i experiència d’aquests tres professionals que han treballat en destacats musicals del país. No es descarta la possibilitat de fer més bolos després de l’espectacle de Les Santes, si sorgeix la possibilitat.

Els interessats han d’enviar el currículum a la direcció: aulateatre@ajmataro.cat. Els càstings començaran el 10 de juny.

Aquesta és la segona producció de teatre musical de l’Aula de Teatre, després d’haver estrenant l’any passat “Chicago”. “COP DE ROCK” , que es va estrenar l’any 2011, recull la banda sonora del nostre país des dels orígens de l’anomenat Rock Català. El muntatge es divideix en dues parts: la primera d’elles representa l’etapa de formació d’una jove banda de rock, i la segona, reflecteix ‘la segona oportunitat’ que la vida ofereix als protagonistes i la seva trajectòria musical. Els actors seleccionats podran cantar amb una banda en directe cançons que han fet història al rock català com ara “Boig per tu”, “Llença’t”, “Bon dia” o “l’Empordà”.

Marc Flynn, actor mataroní, ha participat en els musicals “Anastasia”, "Gerónimo Stilton & Fantàstics", “Per Sobre de totes les Coses” i “Nit de musicals. Una nit de Broadway'”, entre d’altres. Amb Rubén Yuste va produir “El despertar de la primavera”, un musical que ha estat tot un èxit de públic i crítica.

Dídac Flores és Músic, cantant i actor. Ha participat a musicals de renom com ara “Grease”, “Mar i cel”, “Lo tuyo y lo mio” i juntament amb Flynn a “El despertar de la primavera”.

Desireé Moreno ha cantat en musicals com ara “Mamma Mia!, “Grease, el musical”. La darrera producció en la qual ha participat ha estat al musical “El pequeño Frankenstein” que ha estat en cartellera a Madrid fins a principis d’aquest mes de maig.
L’Aula de Teatre de Mataró engega una nova producció per representar el musical “Cop de rock” a Les Santes
Data publicació: 16.05.2019