• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques de Mataró col·laboren amb la campanya solidària “La fam no fa vacances”

Notícia

Les Biblioteques de Mataró col·laboren amb la campanya solidària “La fam no fa vacances”

rercollida d'aliments

La Xarxa de Biblioteques de Mataró participen un any més en la campanya solidària de recollida d’aliments “La fam no fa vacances” en col·laboració amb la Fundació Banc dels Aliments. Aquesta campanya s’allargarà fins al 30 de juny a la Biblioteca Pompeu Fabra i la Biblioteca Antoni Comas.

Durant aquests dos mesos a les biblioteques hi haurà un punt de recollida d'aliments de primera necessitat com oli, llet, llegums, cuits i conserves. Els aliments es destinaran a la Fundació Sant Joaquim de Mataró.

L’objectiu d’aquesta campanya solidària, que es va engegar l'any passat, és lluitar contra la fam per aconseguir aprovisionar d'aliments durant els mesos d’estiu i  sensibilitzar la ciutadania de Catalunya sobre la situació  de pobresa al nostre entorn.

Les Biblioteques de Mataró impulsen diverses iniciatives solidàries al llarg de l'any per tal de donar resposta a les necessitats socials dins un projecte conjunt que es desenvolupa en l’àmbit comarcal sota el lema #Bibliosolidàries. Aquest projecte s’afegeix a l’àmplia varietat de projectes comarcals que ofereixen les biblioteques.

Durant el 2018, les Biblioteques de Mataró participaran en diverses campanyes solidàries: l’esmentada  La fam no fa vacances, la recollida de joguines i material escolar a l'octubre i La Marató de TV3 al desembre.
Les Biblioteques de Mataró col·laboren amb la campanya solidària “La fam no fa vacances”
Data publicació: 10.05.2018