• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques de Mataró participen a diverses campanyes solidàries

Notícia

Les Biblioteques de Mataró participen a diverses campanyes solidàries

fragment cartell campanya solidària

Les Biblioteques de Mataró, durant aquest any 2017, col·laboren amb diverses campanyes solidàries. Durant els mesos d’estiu, les biblioteques han participat en la campanya “La fam no fa vacances” de recollida d’aliments en coordinació amb el Banc d’Aliments de Catalunya. Durant aquest mes d’octubre i fins a mitjans de novembre s’està duent a terme una campanya de recollida de material escolar i al mes de desembre participaran en actes i activitats relacionades amb la Marató de TV3.

Sota el lema #Bibliosolidàries, les Biblioteques del Maresme han promogut durant aquest any 2017 un projecte comarcal a través del qual les biblioteques de la comarca participen activament en diverses campanyes solidàries de recollida d’aliments, de joguines i material escolar, així com amb accions i activitats per a divulgar i col·laborar amb la Marató de TV3. La biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, en tant que biblioteca central comarcal, lidera aquest projecte.

Aquest nou projecte s’afegeix a l’àmplia varietat de projectes que es desenvolupen a nivell comarcal al llarg de l’any, com poden ser guies de recursos de temàtica local, activitats de foment a la lectura i productes gràfics de difusió, entre altres.

Les biblioteques públiques són espais de cohesió social i solidaritat i des de fa uns anys realitzen accions solidàries amb la finalitat de col·laborar i ajudar als col·lectius més desfavorits de la societat o per a la recerca i sensibilització social sobre diverses malalties. Amb l’objectiu de donar resposta a aquestes necessitats socials, les Biblioteques del Maresme han engegat aquesta nova línia d’actuació.
Les Biblioteques de Mataró participen a diverses campanyes solidàries
Data publicació: 25.10.2017