• Portada >
  • Agenda >
  • Les Sales d’Exposicions de Can Palauet mostren l’obra de la mataronina Blanca Casas Brullet

Notícia

Les Sales d’Exposicions de Can Palauet mostren l’obra de la mataronina Blanca Casas Brullet

una de les peces de l'exposició

Dissabte 30 de novembre a les 12 h s’inaugurarà la nova producció del M|A|C (Mataró Art Contemporani), “Horitzons precaris” de Blanca Casas Brullet. A les Sales d’exposicions de Can Palauet es podrà veure fins al 12 de gener la reflexió artística sobre els conceptes que genera l’horitzó.

Glòria Picazo ha comissariat aquesta exposició que reuneix dibuixos, quaderns, treball amb porcellana i instal·lacions, entre altres formes artístiques. Tot plegat són peces que sorgeixen com a resposta a la crisi econòmica provocada per les hipoteques subprime l’any 2008, dibuixos en dissolució que Blanca Casas relaciona amb termes com la precarietat, la inestabilitat i la manca de garanties, entre d’altres.

El treball de Blanca Casas es recolza en el fet quotidià, en la proximitat de l’entorn immediat. A partir d’aquest posicionament de proximitat, el seu treball es nodreix d’un particular procés de recerca, en el que pensadors provinents de camps diferents juguen un paper primordial: l’aprenentatge, la recerca, la troballa, l’encert i l’error.

Blanca Casas Brullet (Mataró, 1973) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i per l’École Nationale Supérieure des Beaux-Arts de París. Ha exposat el seu treball en exposicions personals i col·lectives tant a Catalunya com a altres països de la Unió Europea i d’arreu del món. Des dels seus inicis, els treballs de Blanca Casas Brullet s’han nodrit d’imatges inscrites al llenguatge quotidià, de la polisèmia i de la càrrega poètica que s’amaga dins les escletxes i en el pas d’un idioma a un altre.
Les Sales d’Exposicions de Can Palauet mostren l’obra de la mataronina Blanca Casas Brullet
Data publicació: 28.11.2019