• Portada >
  • Agenda >
  • Mataró comença a treballar en l’organització de la Cavalcada dels Reis d’Orient 2017

Festes

Mataró comença a treballar en l’organització de la Cavalcada dels Reis d’Orient 2017

Moment de la Cavalcada del 2016 Romuald Gallofré ©

La Direcció de Cultura ha iniciat els treballs per l’organització de la Cavalcada de Reis amb l’equip de direcció artística, que per quart any consecutiu estarà encapçalat per Antoni Blanch.

El director artístic i els representants municipals es van reunir ahir al vespre amb les entitats de la ciutat que participen a la cavalcada per a treballar en el projecte. La cavalcada és possible gràcies a la coordinació de 17 associacions que aporten els més de 600 voluntaris que fan possible que els nens i nenes de la ciutat puguin compartir uns instants màgics amb Ses Majestats els Reis d’Orient.

Blanch tornarà assumir la direcció artística de la Cavalcada amb la intenció de repetir els esquemes de les anteriors edicions, que es concep com un conte de somnis per a petits i grans a la nit més màgica de l'any, on la música tornarà a tenir un paper destacat.

Acabada la Cavalcada, els Reis d’Orient aniran a llegir el conte a la carpa de la Plaça de Santa Anna per compartir una estona la il·lusió dels més petits.

Arribada dels missatgers per mar

El Port de Mataró serà de nou el punt d’arribada dels Missatgers Reials. Ho faran el dissabte 31 de desembre, a les 12.30 h, a bord del llaüt Sant Ramon. Durant el matí hi haurà activitats per a tota la família.

Els enviats per recollir els desitjos dels nens i nenes de Mataró també rebran les cartes els dies 2, 3 i 4 de gener a la carpa instal·lada a la plaça de Santa Anna. També rebran les cartes als diferents barris de la ciutat.  
Mataró comença a treballar en l’organització de la Cavalcada dels Reis d’Orient 2017
Data publicació: 06.10.2016