• Portada >
  • Agenda >
  • Mataró enfila la recta final de Les Santes amb l’Enfigura’t, l’Anem a tancar i darrers actes de nit

Notícia | Les Santes

Mataró enfila la recta final de Les Santes amb l’Enfigura’t, l’Anem a tancar i darrers actes de nit

enfigura't

Mataró viu avui el darrer dia de la Festa Major de Les Santes 2017. La Família Robafaves, els Nans i la resta de figures lluiran per darrer cop a l’Anem a tancar, amb tot de mataronins al voltant que les acompanyaran en cercavila fins a Can Marfà, on descansen la resta de l’any. 

Abans, però, cap a les 18 h, serà el torn de l’Enfigura’t a la plaça de l’Ajuntament, el moment de provar, tocar i estar més a prop que mai de les figures i comparses protagonistes de la Festa Major de Mataró. És l’oportunitat de saltar i girar sota el foc de la Diablesses, emprovar-se una figura o ficar-se sota les faldilles dels gegants.

L’Anem a tancar començarà a les 19.15 h i ho farà amb la cercavila amb les Diablesses, els Tabalers do Maresme, la Momeroteta, la Momerota amb els seus grallers, el Dragalió, el Drac i els seus tabalers, els Nans, els flabiolaires i la Família Robafaves, l’Àliga, els Ministrils i les autoritats del consistori. El recorregut que faran és el següent: plaça de l’Ajuntament, el Carreró, l’Ajuntament, la Riera, carrer d’en Pujol, carrer de Sant Cristòfor, Baixada de les Escaletes, carrer de Sant Joan, carrer de Cristòfor Colom fins arribar a Can Marfà.

Música per la darrera nit

L’Orquestra Maravella serà l’encarregada del Concert de Festa Major, aquesta tarda a les 19.30 h al Parc Central. A l'Espai Familiar es podrà veure un espectacle de Parkour, l’art del desplaçament, una disciplina que consisteix en desplaçar-se pel medi urbà o natural superant els obstacles que es presenten pel camí i també un espectacle del grup de percussió Brincadeira.

A les 21 h, serà el torn del concert de la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme i Sir Aligators Company que actuaran al Pati del Cafè Nou.

I perquè tothom s’assabenti que la festa s’acaba, a les 24 h, no pot faltar la Tronada de fi de festa que anirà a càrrec de Pirotecnia Tomás. Tot seguit,  l’Orquestra Maravella i la Banda del Drac faran ballar a ciutadans de totes les edats amb els èxits de sempre i els temes més actuals al Parc Central.

L’Albada, un cop s’acabi el ball del Parc Central, recollirà als supervivents i els portarà a ritme del Bequetero fins a la plaça de Santa Anna on podran prendre un got de xocolata.
Mataró enfila la recta final de Les Santes amb l’Enfigura’t, l’Anem a tancar i darrers actes de nit
Data publicació: 29.07.2017