• Portada >
  • Agenda >
  • Obertes les inscripcions per participar a la Rua de Carnestoltes

Carnestoltes

Obertes les inscripcions per participar a la Rua de Carnestoltes

Rua Carnestoltes 2017 Mataró Marga Cruz ©

Ja us podeu inscriure a la Rua de Carnestoltes i participar al concurs de comparses. S’hi poden presentar entitats o grups de persones. Podreu aspirar als següents premis:

- Primer Premi a la Millor Comparsa: 500 € i l’honor de participar a l’Arribada d’en Pellofa de l’any 2019

- Segon Premi a la Millor Comparsa: 300 €

- Premi Especial del Jurat : 200 €

La Rua i el concurs tindran lloc el dissabte 10 de febrer de 2018, i sortirà de la plaça de Cuba a les 18 h. La lectura del veredicte es farà al final de la Rua, al Nou Parc Central. El jurat estarà format per persones del món cultural i artístic.

Cal fer la inscripció prèvia abans del divendres 2 de febrer a les 20 h a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9. Mataró). Horaris de 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) i de 18 a 20 hores (de dimecres a divendres), excepte els divendres 22 i 29 de desembre (tancat a la tarda).

Totes les comparses inscrites seran convocades a una reunió d’organització el dimecres 7 de febrer a les 19.30h, a les oficines de Cultura. 

En els documents adjunts podeu trobar les bases i el full d'inscripció. És molt important llegir-se les bases i assegurar-ne el compliment en la seva totalitat.

 
Obertes les inscripcions per participar a la Rua de Carnestoltes
Data publicació: 20.12.2017