• Portada >
  • Agenda >
  • S’obre el període d’inscripció a les llistes d’espera per formar part de les comparses institucionals de Mataró

Noticia / Festes

S’obre el període d’inscripció a les llistes d’espera per formar part de les comparses institucionals de Mataró

Robafaves

S’han obert les inscripcions per formar part de la llista d’espera de les comparses institucionals de Mataró. Durant tot el mes aquells interessats en pertànyer a una colla es poden apuntar per incloure’s a les llistes d’espera.

Les llistes de les comparses que s’obren durant aquest període són les següents figures: la Família Robafaves, responsables de  Nans i  portadors de l’Àliga. També s’obren les llistes d’espera per a músics dels Ministrils de l’Àliga (Flabiol, tabal o caixa, gralla, sac de gemecs, trombó i Tarota), Grallers de la Momerota (Tabal o caixa) i dels Flabiolaires de la Família Robafaves (Flabiol i tamborí).

Durant tot el mes d’octubre els interessats poden fer la inscripció telemàticament a través dels enllaços adjunts i al web de l’Ajuntament, al 010, així com presencialment a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9) i a les oficines d’atenció ciutadana.

Les inscripcions es regeixen a través del decret 3777/2013 del 6 de juny que esdevé una normativa bàsica que defineix els criteris i paràmetres per incorporar-se a cada comparsa, així com defineix el funcionament de les llistes d’espera. Aquest decret estableix també que hi ha dos períodes a l’any que s’obren les inscripcions: al maig i a l’octubre.

En l’enllaç adjunt trobareu el procediment per a realitzar la sol·licitud
S’obre el període d’inscripció a les llistes d’espera per formar part de les comparses institucionals de Mataró
Data publicació: 05.10.2016