• Portada >
  • Agenda >
  • Sortegem dues invitacions dobles pel concert de Melendi entre els seguidors dels perfils de Les Santes de Twitter i Instagram

Les Santes

Sortegem dues invitacions dobles pel concert de Melendi entre els seguidors dels perfils de Les Santes de Twitter i Instagram

melendi

Melendi serà el protagonista del gran concert de Les Santes 2016 el proper divendres 22 de juliol al Parc Central . Serà l’única ocasió que podreu veure en directe a l’artista a la província de Barcelona.

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró vol obsequiar als seguidors dels perfils de Twitter i d’Instagram de Les Santes amb dues entrades dobles per aquest concert.

Per optar al premi cal que compartiu a Twitter i a Instagram una fotografia amb un motiu de Les Santes i amb les etiquetes #lessantes i #melendisantes.

Els guanyadors de les entrades dobles seran aquells tweets que aconsegueixin més retweets, i la foto d’instagram amb més likes. En cas d'empat de retweets i de likes es farà un sorteig. El guanyador rebrà un missatge directe amb les indicacions a seguir per recollir les entrades.

 Teniu temps fins dijous 21 a les 12 h. Això sí, recordeu que cal ser seguidor de @lessantesmataro (Twitter) i de @lessantes (Instagram)

Ja podeu participar!
Sortegem dues invitacions dobles pel concert de Melendi entre els seguidors dels perfils de Les Santes de Twitter i Instagram
Data publicació: 18.07.2016