• Portada >
  • Agenda >
  • Transversal convoca un concurs de comissariat per a un projecte d’intervenció a l’espai públic

Notícia | Arts visuals

Transversal convoca un concurs de comissariat per a un projecte d’intervenció a l’espai públic

logo

El Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals convoca un concurs de comissariat per a la selecció d’un projecte de creació artística de caràcter inèdit vinculat a les arts visuals, per a la realització d’una actuació a l’espai públic a cadascuna de les ciutats participants: Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vilanova i la Geltrú, la qual es realitzarà de manera simultània el 14 d’abril de 2018.

Mataró foma part de Transversal Xarxa d’Activitats Culturals i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, Joaquim Fernàndez, n'és actualment el president. 

La Xarxa treballa, entre d'altres, en projectes formatius d’Arts Visuals com “Prohibit jugar a pilota” o d’Arts Escèniques com "Cantània", "Tots Dansen" o “Foot-ball”, amb Cesc Gelabert, estrenat el passat dissabte al Teatre Monumental, formen part del conjunt de projectes que es gestionen a través d’aquest consorci i que han estat escollits i elaborats amb l’objectiu de comptar amb la màxima participació de les ciutats. Els projectes neixen directament des de les ciutats, que dos cops a l’any es reuneixen en sessió plenària i posen sobre la taula les propostes que volen produir. El valor fonamental d’aquesta manera de treballar és la cooperació cultural intermunicipal, perseguint la màxima difusió i repercussió dels projectes en ciutats i ciutadans del territori.

Consulteu les bases en l'enllaç adjunt.
Transversal convoca un concurs de comissariat per a un projecte d’intervenció a l’espai públic
Data publicació: 24.07.2017