logo
Butlletí cultural de la ciutat de Mataró socials

 

 

Teatre, dansa, circ, màgia...

Sortim en família

 


Diumenge 13 de gener començarà la nova temporada del cicle Sortim en Família que continua amb la mateixa recepta: un ampli ventall d’estils artístics perquè petits i grans gaudeixin junts de la cultura.
 
La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Casa de la Música de Mataró, el Grup Xarxa Mataró, Circulant. Circ en moviment, la mútua Aliança Mataró i AACC Maresme Titelles fan possible aquesta programació que consta de 10 propostes fins al 28 d’abril.

 

Sortim en Família / Titelles

La lletera trapassera

Diumenge, 13 de gener / 12 h
Casal L'Aliança

En Muddy i la Ella, un músic i una titellaire, es guanyen la vida fent espectacles al carrer. Els dos recorden i ens expliquen la història d'una petita lletera que, volent guanyar molts diners, va enredar alguns dels veïns.


Més informació

 

Sortim en Família / Màgia

Més que màgia

Diumenge, 20 de gener / 18 h
Teatre Monumental

Aquest no és el típic espectacle de màgia que hagueu pogut veure mai. El Mag Stigman és l’únic il·lusionista que combina màgia i dansa moderna tot alhora, oferint-nos un show dinàmic, divertit i colorista.


Més informació

 

Sortim en Família / Circ · Acrobàcies

Vintage brothers

Diumenge, 3 de febrer / 12 h
Casal L'Aliança

Amb Vintage brothers reviurem els números clàssics de circ, tot recuperant escenes, moments, gags i l’estil del circ dels anys 30, 40 i 50. Com si fos en blanc i negre i fent homenatge als acròbates que triomfaven en aquella època. 


Més informació

 

Sortim en Família / Titelles

Pequemonstruo

Diumenge, 10 de febrer / 12 h
Casal L'Aliança

En Milo és un nen entremaliat que li encanta fer-li bromes al seu germà gran Gabi. De sobte, un dia e Milo desapareix misteriosament i en Gabi l'haurà de buscar. Amb aquesta aventura coneixerem ple de monstres divertits i sorprenents i descobrirem que qualsevol por es pot superar.


Més informació

 

Sortim en Família / Teatre · Música

La nena dels pardals

Diumenge, 17 de febrer / 18 h
Teatre Monumental

A la Xina del Gran Timoner s’ha decidit exterminar a tots els pardals perquè es mengen el gra dels camps. Hi ha una nena, la Ming Li, que decideix escoltar el seu cor i no seguir el camí que li han marcat. Una bona ocasió per gaudir de teatre musical en família.


Més informació

 

Sortim en Família / Música

Xics'n'Roll descrobreix El último de la fila

Diumenge, 24 de febrer / 12 h
Sala Clap

Els grans èxits de Manolo García i Quimi Portet arriben de nou en directe de la mà de la banda tribut Querencia animal. Amb un directe potentíssim i un so molt fidel a l’original, faran moure l’esquelet a tota la família!


Més informació

 

Sortim en Família / Titelles

Els tres porquets

Diumenge, 10 de març / 12 h
Casal L'Aliança

El granger Manel ens explicarà la història dels tres porquets, que han deixat la seva granja per mirar de començar la seva vida en una nova llar. Però un llop molt entremaliat i amb molta gana no els hi posarà gens fàcil!


Més informació

 

Sortim en Família / Teatre

Quo No Vadis

Diumenge, 17 de març / 18 h
Teatre Monumental

Dos pintors de decorats es troben al mig de l’escenari i davant de tot un públic que s’ha equivocat de dia de l’estrena, però que no marxaran sense veure l’espectacle. Aquests dos personatges trobaran el llibret de l’obra i es veuran obligats a representar “Marc Antoni i Cleopatra”.


Més informació

 

Sortim en Família / Circ · Clown

Hats

Diumenge, 24 de març / 12 h
Casal L'Aliança

El clown Jam presenta Hats, un espectacle d'humor i teatre gestual, marca de la casa, amb una teatralitat i posada en escena que agradarà a qualsevol edat. Hats ens proposa descobrir-nos en els somnis, ser aventurers i no quedar-nos a la zona de confort i la rutina.


Més informació

 

Sortim en Família / Música

Xics'n'Roll descobreix Bruno Mars

Diumenge, 28 d'abril / 12 h
Sala Clap

Xics’n’Roll ens porten aquesta vegada un tribut d’allò més especial on gaudirem de les cançons més conegudes de Bruno Mars. La Sala Clap es convertirà en una gran pista de ball on, petits i grans, ballarem al ritme d’èxits com Uptown Funk, The lazy song o 24K Magic.


Més informació

 

 
logo

 

 
 

 

 
Direcció de Cultura Agenda Museus i exposicions Teatre i dansa Música
Festes i tradicions Lletres i biblioteques Cinema i audiovisual Ciutat i territori  
No veus correctament aquest correu? Nota legal
socail
twitter facebook