logo
Butlletí cultural de la ciutat de Mataró socials

 

 

Cinefòrum

Yuli

Dijous, 31 de gener / 20.15 h
Foment Mataroní


Pel·lícula d'Icíar Bollaín sobre el ballarí cubà Carlos Acosta, un viatge temporal a través de la vida d'aquesta llegenda de la dansa i primer ballarí negre que interpretà alguns dels papers més famosos de ballet. Cinefòrum a càrrec de la coreògrafa de la pel·lícula, la mataronina Maria Rovira.

Més informació

Els dijous a la biblio

La caça del petó

Dijous, 31 de gener / 17.30 h
Biblioteca Popular Fundació Iluro

El petó de bona nit del príncep s’ha escapat. Ha fugit per la finestra i s’ha amagat al bosc. El millor cavaller del rei té la missió de caçar-lo. Serà prou valent per fer-ho?


Més informació

 

BiblioLab

Taller d’animació 3ds max i Unity

Divendres, 1 de febrer / 18 h
Biblioteca Antoni Comas

Taller d’iniciació en l’animació de videojocs, on es treballarà sobre un personatge en 3D amb el motor Unity. S’explicaran els conceptes bàsics d’animació com timing i spacing per poder començar a crear una animació.


Més informació

 

Concert

Obeses

Divendres, 1 de febrer / 22 h
Sala Clap

El grup de pop-rock català arriba a Mataró per presentar el seu 5è àlbum d'estudi: Fills de les estrelles. La cita promet una nit plena de ritme i de les característiques lletres de la banda omplint la Sala Clap.


Més informació

 

Visita guiada

Visita guiada al campanar de Santa Maria

Dissabte, 2 de febrer / A les 11, 12 i 13 h
Basílica de Santa Maria

Visita guiada al campanar en torns d'una hora per a grups de 20 persones. Descobrirem el món del so de les campanes i una vista panoràmica de la ciutat des de l'alçada.Activitat gratuïta. Inscripcions al peu del campanar el mateix dia.


Més informació

 

Visita guiada

El presbiteri de Santa Maria. Del desaparegut retaule barroc al baldaquí

Dissabte, 2 de febrer / A les 11.15 i 12.15 h
Basílica de Santa Maria

Visites guiades al presbiteri, testimoni de la història de l’església: explicacions sobre el retaule barroc destruït durant la guerra fins a la construcció del baldaquí, passant per les pintures de Pere Pau Muntanya i les escultures de Joaquim Ros i Bofarull.


Més informació

 

Presentació de la publicació

Modernitat amagada | Pavelló Sert

Dissabte, 2 de febrer / 12 h
Sala d’Actes de Can Palauet

Presentació de la publicació Modernitat amagada.Pavelló Sert a càrrec de Domènec i Dani Montlleó (comissaris del cicle) i de Llorenç Bonet.Una iniciativa i publicació d'ACM amb la col·laboració del M|A|C i del Centre d'Estudis Salvador Espriu de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.


Més informació

 

Concert

Posem-li música al càncer

Dissabte, 2 de febrer / 18 h
Foment Mataroní

Concert d'Albert Nieto i M. Carmen Maestro, a benefici de Maresme Oncològic.Recollida d'entrades al Foment Mataroní, de dilluns a divendres de 15 a 21 h.


Més informació

 

Música

Jam Rock

Dissabte, 2 de febrer / 18 h
Sala Clap

El primer dissabte de cada mes, la Casa de la Música de Mataró organitza una jam-session a la Sala 2 del Clap per a alumnes avançats i músics amateurs de Mataró i rodalies que els vingui de gust tocar estàndards del rock, pop, blues...


Més informació

 

Visita guiada

El Mataró d’en Terri (1918-2000)

Dissabte, 2 de febrer / 18 h
Can Serra Història de la Ciutat. Museu de Mataró

Visita guiada a l'exposició per celebrar el centenari del naixement d'en Terri. Coneixerem la ciutat de Mataró a través de la mirada particular i autodidacta d’en Terri, i de l’activitat social i cultural desbordant que va desenvolupar a la ciutat.


Més informació

 

Sortim en Família / Circ · Acrobàcies

Vintage brothers

Diumenge, 3 de febrer / 12 h
Casal L'Aliança

Amb Vintage brothers reviurem els números clàssics de circ, tot recuperant escenes, moments, gags i l’estil del circ dels anys 30, 40 i 50. Com si fos en blanc i negre i fent homenatge als acròbates que triomfaven en aquella època. 


Més informació

 

Activitat familiar

Esculpim records d'en Terri

Diumenge, 3 de febrer / 12 h
Can Serra Història de la Ciutat. Museu de Mataró

Amb aquesta activitat familiar coneixerem d'una manera dinàmica la ciutat de Mataró, i ho farem a través de la mirada particular d'en Terri i de l'exposició temporal “El Mataró d'en Terri (1918-2000)”.


Més informació

 

Vermut musical

Alverd Oliva

Diumenge, 3 de febrer / 12 h
Parc de La Llàntia

Vermut musical amb Alverd Oliva que presentarà cançons de rock i folk d'autor, en un concert en format trio, amb bateria, contrabaix, guitarra i veu.


Més informació

 

Visita guiada

Materialitz'art en família

Diumenge, 3 de febrer / 12 h
Casa Coll i Regàs. Fundació Iluro

Una visita per la casa Coll i Regàs que et permetrà descobrir el Modernisme i imaginar el futur de Mataró a partir de la creació d'un treball col·lectiu en què utilitzarem la impressió 3D, entre altres materials i tècniques. 


Més informació

 

Teatre

Els Pastorets de Mataró

Diumenge, 3 de febrer / 17 h
Sala Cabanyes

Els Pastorets de Mataró, un espectacle centenari, torna aquestes festes nadalenques. Més de 300 persones fan possible un muntatge que enguany dirigeix Marc Molina. Àngels, dimonis i pastors tornaran a conquerir un any més l’escenari de la Sala Cabanyes.


Més informació

 

 
logo

 

 
 

 

 
Direcció de Cultura Agenda Museus i exposicions Teatre i dansa Música
Festes i tradicions Lletres i biblioteques Cinema i audiovisual Ciutat i territori  
No veus correctament aquest correu? Nota legal
socail
twitter facebook